Pink perfumes❤

Här har ni mina favorit parfymer i rosa! Har inte alla tyvärr men har 3 iallafall. Tycker alla luktar super gott verkligen, tänkte ta med en Hollister body mist också men hitta ingen bra bild!
Nu är jag iallafall och bowlar med Anna så det är skit kul så ska vi ut och äta strax! Så inga flera inlägg idag!
 

Min namnsdag idag❤

Har namnsdag idag ville jag bara berätta! Heter ju Maria efter min mor och det är Maria idag! Väldigt kort inlägg blev det här iallafall men det får duga ändå.
 

Primeboots vs Johnny Bulls

Vilka är era favoriter? Primeboots eller Johnny Bulls? 
Mina är nog seriöst Johnny Bulls! Tycker Dom är snyggare helt ärligt. Skulle ju köpa ett par Primeboots men tror inte jag vill det mer när det finns snyggare skor för billigare! Då kan jag spendera dom pengarna på något annat istället kanske ett par Nike free run? Har några av er Nike free run? Var och prova såna igår i Stockholm och tyckte dom inte alls var sköna kändes som det var en hård kant som skavde i fötterna, men kan ju vart så på dom också eftersom dom aldrig är använda eller något sånt. Måste ta reda på det, om  ni vet tipsa gärna!
Hoppas ni uppskattar inlägget!
 
 
 

Är i Stockholm!

Nu är jag i Stocholm! Ska bli en grymt rolig dag. Detta är ett tidsinställt inlägg så kan tyvärr inte ta några bilder och ladda upp ännu. Har iallafall vela åkt till Stockholm hur länge som helst och nu är jag här och ska äntligen få shoppa. Fick pengar i Tisdags + vann mycket pengar på Ålandsbåten så har lite mer att shoppa för! Kan det bli bättre? Följ mig på Twitter och instagram för mera uppdateringar om min dag i Stocholm!
 
Detta inlägget skulle publicerats igår hade ställt in det men tydligen blev det något fel så det blev inget inlägg igår ledsen för det!
 
 
 

Black & White

 En snygg outfit i svart och vitt!
 
Gillar ni outfiten? Hade ingen aning om vad jag skulle gör för outfit fick inte till någon snygg men fick till slut ihop den här med inspiration av Andrea Hedenstedts outfit!
 Hon fick ju verkligen till det snyggt Älskar kjolar men äger inte en enda kjol! Måste köpa en snygg till Gran canaria och våren! Ska försöka börja ta outfits bilder jag med men det blir lite då och då bara!
 

Bokat skolresa!

Nu har vi i klassen bokat vår skolresa som man brukar göra i 9an. Vi åker i slutet av Maj den 21 till Cran canaria! Kommer bli hur underbart som helst. Varmt och skönt. Kommer vara rätt så upptagen i maj och kommer inte träffa mina föräldrar på 20 dagar! För dom åker den 10 maj och kommer hem när jag åker så vi kommer inte ses föräns jag kommer hem den 28 maj. Ska bli väldigt skönt att åka till värmen ett tag iallafall med klassen! 
 
Lite bilder från dit vi ska åka!
 

Utomlands

Åker utomlands den 21 Maj!! Men vart? Det får ni veta framöver.
 

✞Åland✞

Var till Åland idag. Hade det riktigt trevligt!
Här är några bilder på lite av vad jag köpte på båten
Concealer från viva la diva
Mini batiste att ha i väska åt Tilda
Eyebrow kit viva la diva
 
Mini batiste åt mig
 
 
 
 

❤Fotat❤

        En bild från igår!
 Fotade lite igår här är en av alla 10 bilder som blev hyffsade! Vad tycker ni om lockarna jag gjorde?
Locka med plattång. Var även och fotade pass idag men det fotot blev inte alls lika okej. Ser seriöst ut som jag har mustach!! Kan inte bli värre!
 
 

Ny header?

Har nu bytt header igen. är rätt nöjd men ska nog fixa runda hörn på bilderna istället.
Blir en liten uppdatering nu iallafall kommentera gärna vad ni tycker!
Här är bild på den igen.
Updaterar imorgon vad jag gjort idag! Har iallafall haft en jätte rolig dag med bästa människorna!:)
 
 

Söndag

Idag har vart en ganska lugn dag.
Sov borta inatt så åkte hem rätt tidigt vid 9 så åkte jag och mamma
till sandviken och kolla på badrum sen åkte vi hem och så kollade jag på tv ett litet tag och sen typ 1 har jag pluggat i alltså 4 timmar. Rätt jobbigt men man måste ju!
Ska strax iväg på träning men är lite förkyld och har halsont så ska ta det lite lugnt.
Har haft en jätte bra helg. Blev iallfall en liten uppdatering nu måste verkligen ta tag i bloggandet nu!
 

Sanningen om skolan

Har ni läst Andrea Hedenstedts blogg inlägg om hur svårt vi ungdomar har det i skolan.
Att vi måste jobba massvis för att ha en chans att få en framtid. Vi måste jobba i skolan i ca 7 timmar 5 dagar i veckan. Alltså ungefär 35 timmar i veckan. Vi lär gå upp jätte tidigt på morgonarna och komma hem sent. Jag åker kl 7 på morgonen och kommer hem strax efter 4. Man längtar så sjukt mycket efter helg men sen på helgen lär man sitta och plugga pga alla inlämningar, prov och läxor. Alla har nog minst en sån sak per dag. Ibland får man ca 2 veckor på sig att lära sig en helt ny sak och sen prov och man lär ju få minst C för att kunna komma in på det man vill. Det är ju näst intill omöjligt! Efter skolan lär man också plugga massor men man har faktiskt andra saker att göra också! Som att umgås med vänner, aktiviteter och ibland bara vila för att man inte orkar mer. Det är sånt som få en att må bra och orka gå i skolan på dagarna men sånt hinner vi inte med. Det är sjukt hur man kan ställa såna krav på ungdomar. Man lär jobba 24 timmar om dygnet för att ens ha en chans att kunna nå ett A annars är det nästan omöjligt!
Läs Andreas inlägg om detta och se vad hon tycker!
HÄÄRR! 
 
Har egentligen mycket mer att säga men hinner inte just nu.
 

New make up

Var och handla och köpte bland annat det här.
Ska försöka ta tag i bloggningen nu sså bloggar
förhoppningsvis ikväll efter jag haft min först kund i min nagelstudio.
Boka gärna en tid!
 
100 kr för förstärkning och 150 kr för förlägning.
och stenar/pärlor 2-5 kr extra.
Ni kan följa min nagelsida på instagram för mer information om priser och 
hur ni når mig!
@klaranails
 
 

Glossybox Januari 2014

 
I tisdags fick jag hem min första glossybox. Blev jätte nöjd. HAr hunnit provat allt nu så kan jag berätta vad jag tycker om dom. 
 
Först har vi en sak från Yves rocher. Vid namn "Elixir 7.9 youth energy day care normal/combination skin"
väldigt långt och krångligt. Det är iallafall en ansiktskräm. Såhär står det om den: Återaktiverar hudens energi och ger den ungdomligt lyster. består av sju av växtrikets mest effektiva ämnen, med nio anti-age- patent, som gör att huden producerar fyra gånger mer kollagen.
Min åsikt: Tycker den är bra och huden blir len. Svårt med krämer att se resultat efter såhär kort tid, men den verkar bra och luktar gott. Det är en ordinal produkt och kostar 199kr för alltså 40 ml.
 
Nästa sak är från Sumita och heter  "brow set". Det är alltså vax som ska hålla dina ögonbryn på plats. Såhär skriver dom om den: Brittiska tidningen marie claire rekommenderar denna brynpenna som fixerar dina ögonbryn till exakt den form du önskar. Den genomskinliga vaxformulan ger ett naturligt och hållbart resultat.
Min åsikt: Den håller ögonbrynen på plats men den torkar inte är fortfarande kladdigt hela tiden. Annars gillar jag den jätte mycket. Det är en orginalprodukt och kostar 139kr/st.
 
Sen har vi en produkt från Benefits cosmetics och det har namnet "the POREfessional" och det är en primer. Såhär står det om den: Mirakelprimer som direkt minskar synligheten av porer och fina linjer. Ger dig en jämnare hud som bas och gör så din makeup håller längre. Vår favoritprodukt från retrolyxiga benefits!
Min åsikt: Den är inte så bra att den minskar synligheten av fina linjer och porer på en gång, mirakel är väl att överdriva men den är bra. Det är inte en orginalprodukt. Orginalprodukten är 22 ml och den här är bara 3 men den tar verkligen inte slut på en gång! Orginalprodukten kostar 290 kr.
 
Nu har vi en produkt från Revlon professional vid namn "Equave hydra nutritive detangling conditioner" ännu ett konstigt namn. Det är iallafall ett leave-in balsam. Såhär skriver dom om den: Vårdande leave-in balsam med keratin. Skyddar på utsidan och gör håret mer lätthanterligt och elastiskt vilket förhindrar att topparna bryts av. Från insidan vårdas håret med näring och fukt.
Min åsikt: Har inte hunnit använda den här mer än en gång men då verkade den bra iallafall. Det är inte en orginalprodukt det är bara 9 ml och orginalprodukten är 200 ml och kostar 149kr.
 
Sist så har vi en produkt från ORAL-B. Vid namn "3D white luxe glamorous shine". Det är alltså en tandkräm som ska ta bort missfärgningar, göra tänderna vitare och stärka emaljen. Såhär skriver dom om den: Lyxig tandkräm som tar bort ytliga missfärgningar (upp till 90%), gör tänderna vitare och stärker emaljen. Innehåller 3D-whites bästa teknik för vitare tänder som verkar både direkt och förebygger. 
Min åsik: WOW! Den här är verkligen grym, har redan vitare tänder. Jag hade redan så vita tänder så trodde inte jag skulle märka något men jo det gör jag redan! Den är grymt bra.FInns en dålig sak och det är att den är blå så tandborsten blir missfärgad och det går inte att tvätta bort men det är det värt!
Det är en orginalprodukt 75 ml och kostar 35 kr. Jätte billigt!
 
Hoppas ni gillar inlägget! Jag längtar redan till nästa glossybox!
 


OM MEJ: