Övat på splitthopp - vad hände med mitt ansikte?

Lite bilder från idag

Här har ni lite från idag. Tränade på att göra splitthopp och går helt okej. Glömmer bara att pointa med foten plus jag har kommit på att jag lipar när jag gör det så var tvungen att täcka för ansiktet. 
 
Har vart lite dålig uppdatering nu sedan jag kom hem men för er som följer  mig på twitter ni vet för modligen redan om vad som hände under min utlandsresa. Fick STORA utslag i hela ansiktet, på halsen och munsår osv. Så köpte en salva där nere på ett apotek men blev bara värre till slut sprack hela ansiktet och jag blödde och nu har det äntligen börjat blivit bättre har några sår på halsen och vis ögat och så är läppen helt sönder men annars har det blivit mycket bättre.Fick gå till en läkare där nere och fick tabletter, kortison salva, nån typ antibiotika salva till läppen och kompresser som jag ska blöta och fukta ansiktet med för det är så sjukt torrt. Så till sluta smulades hela ansiktet sönder och har börja fått tillbaka min vanliga hud men nu är det en rikitgt fet ansiktskräm som jag köpte igår på apoteket som har en fetthalt pä 70 % som gäller. Inge parfymerat skit som säljs på vissa ställen. Ska även köpa några bra ansiktsmasker men vet inte vilken, har ni något tips? Kosta vad det kosta vill, bra ska det vara! Får även inte sola ansiktet mer och lär vara försiktig hela sommaren bara 50 i ansiktet som gäller! Smink är också förbjudet ett tag iallafall men det klarar jag mig lätt utan. Tipsa gärna om andra saker som kan få en fin och återfuktad hy för vill verkligen se bra ut tills examen!

Flyger hemåt♥

Idag bär det av hemåt. Haft en underbar resa helt oförglömlig! Perfekt avslut av grundskolan.

♥♥♥♥♥♥♥


Inspo♥

 Lite inspo inför sommaren från Tumblr♥

Tips♥

 
Super enkel och god smoothie som är fulla av massa nyttiga saker
 

gelenaglar video

Såg den här videon och tyckte den var väldigt bra för er som vill börja bygga gelénaglar som jag. Jag har inte riktigt börja gjort med mall ännu men ska börja måste träna lite mer på det först bara!

Filmtips!

En otroligt bra film!
Tyckte verkligen om den här filmen. Den är helt klart ett måste att se, det är en måbra film.
Det är en sann historia om Paul Potts, en blyg, mobbad butiksbiträde på dagen och en amatöroperasångare genom natten som blev ett fenomen efter att ha valts för - och i slutändan vinna - "Storbritanniens Got Talent".
 
Den handlar om opera och jag gillar verkligen inte opera men den här är något speciellt den är så sorglig vissa stunder och så glad vissa stunder. Man får en inblick i hur Paul Potts levde och växte upp och hur han blev mobbad sen han var jätte lite och hela sitt liv tills han möter sitt livs kärlek Julz och börjar våga vara sig själv.
Paul Potts har drömmar som alla vi andra och han visar att man aldrig ska ge upp även vad som händer.

Triangl❤

 
Inviger den här skönheten idag på ett vattenland på Gran Canaria, har det toppen här. Super fint här! Bikinin är från Triangl och kostar ca 700 kr med frakt.
 
 

Outfit❤

 
 
Nu har jag äntligen fått Polyvore att funka, vart ju något konstigt förut men tog bort Google Crome och installera det igen så fukade det. Här har ni iallafall en enkel outfit som man kan ha på sommarkvällar. På sommaren tycker jag det ska vara mycket härliga fräger så slängde in lite rosa och blått. Sitter just nu på planet och har några timmars flygning kvar.

Mattips till sommaren

 
Nu är det ju sommar(typ) och då kommer man spendera många dagar på stranden och göra utflykter då kan det vara bra med en lunch som är enkel att göra och lätt att ta med. En sallad den är även billig och man kan välja själv vad man vill ha i. Toppa med någon god dressing om man vill funkar också. Har säkert ätit sallad 7 gånger denna vecka är helt klart min favorit mat och älskar det så sjukt mycket. Äter sallad just nu eller ja ska strax äta om 3 min. Finns massa alternativ på olika sallader pastasallad, grekisk sallad, cesar sallad mm.
Sallad är sjukt nyttigt också (beror ju självklart på vad man har i men oftast) så ska äta massa sallad på Gran Canaria som jag reser till om 9 timmar bara! Är sjukt taggad!

Lite av min shopping från i lördags

 
De "intressanta" sakerna från i lördags då jag shoppa lite. Tog inte med shampoo, balsam, håfärg och mina två tvålar för det var inte så intressant. Lite info om de sakerna.
 
Hårfärgen Mood blonde i färgen 105 (Mood blonde ger en stänk av silver så man slipper det gula, fast hade i min färg för länge så det blev gulaktigt ändå).
 
Shampoo och balsam Dove för färgat hår.
 
Tvålarna Dove "almond and hibiscus" och "plum and sakura blossom".
 
Info om de övriga kläderna
 
Klänningen är från bikbok i storlek xs och kosta 199 kr. Ursnygg och kommer använadas mycket på Gran Canaria.
 
Leopardbyxorna är de finaste jag sett! Hittade bara fula sen såg jag dessa som jag ska ha på planet. Ursköna från b.young var på rea nu för 199 kr fanns även andra mönser och gråa leopard. Kollade på H&M men de var så hängiga så köpte dessa + de här är finare tyckte jag. Har storlek M då jag tyckte de såg finare ut på än S.
 
Shortsen är från Bikbok i "märket" Never denim och kosta bara 249 kr. Hur sköna och bekväma som helst precis som jeansen. 
 
Navelpiercing köpt på Glitte för endast 149 kr. Jätte fin tyckte jag ville ha en ny till Gran Canaria för min finaste gick sönder... :( innan jag ens hunnit haft den någon gång..
 
Handsprit apoteket 75ml 25 kr. Doftar inge och är jätte praktisk att ta med i väskan och mest när man åker utomlands!
 
Hoppaqs ni gilla inlägget, kommentera om ni har någon fråga! :)

Måndag❤

 
Här kommer en liten uppdatering. Har så sjukt mycket plugg nu haft 3 prov idag och ska ha ett imorgon som jag knappt hunnit pluggat till pga alla andra prov, men men. Idag är det 2 dagar kvar sen åker jag! Är så glad och längtar nå sjukt! HInner kanske gå igenom packningen en gång till idag och en sista gång imorgon, vill ha en sån lätt väska som helst så prioterar bara det vikitgaste så jag ska ha plats för allt som jag ska köpa! Har tyvärr kommit in i en sån här period när man inte vill köpa något. Fast shoppade i Lördags och då hittade jag "massor" men det var bara 10 saker. Oj trodde det var typ 5 men räknade efter nu..Men beror hur man räknar köpte ju shampoo, balsam, två tvålar, hårfärg, navelpiercing, handsprit, långklänning, leopardbyxor och ett par shorts. Kan lägga upp bilder senare. Köpte det sista inför resan då så är skönt att man har allting. Blev inte som sist nu då i november när jag glömde berätta att jag åkte utomlands haha. Åker imorgon natt och kommer hem sent den 28 maj. Kommer nog tidsinställa några inlägg men kan komma någon uppdatering från Gran Canaria också.
För mer uppdatering följ mig på Twitter, Instagram och snapchat!
 
Twitter: Klaranilsson5
Instagram. Klaranilssonn
Snapchat: Klaranilssonn
 
Idag blir det bara plugga tror jag ju tyvärr.. Har so prov på kalla kriget imorgon och idag hade jag prov i Geometri, Teknik (om magneter) och politiska ideologier.Juste har redovisning om Artitektur imorgon.. Kanske ska träna lite på det också och funderar på att göra klart min engelska uppgift idag som ska vara inlämnad 2 juni. Ska bli så skönt att kunna slappna av på resan för då har man inge prov, inlämmningar osv kvar.
 
Nu vart det mycket prat om skola. Aja det var iallafall en uppdatering hoppas den duger:)

Feminism, manshat och SD

Under de senaste dagarna har jag läst om feminism, manshat och SD på alla möjliga sociala medier.
Clara Henry hade ett gäng bra åsikter om feminism. Själv har jag inte så stor erfarenhet av sånt här men har googlat lite för att få en bättre inblick i de olika sakerna.
 
Feminism:
Handlar inte om att vi kvinnor hatar männen eller något sånt som många tror. Feminism är en ideologi om kvinnans likställighet med mannen. Både kvinnor och män kan vara feminister tycker jag för vissa män tycker säkert att det ska vara lika. Clara Henry är ju feminist och hon säger aldrig t.ex. "man kan..." för man är ju en kille och inte en tjej. som orden alleMANsrätt och brandMAN som Clara sa. Jag tycker faktiskt att vissa män ser ner på kvinnor än idag, vilket är SJUKT! Vi kvinnor ska också få må bra, tjäna lika mycket pengar och bli behandlade bra! Inte som vissa kvinnor blir i dagens samhälle. Andrea Hedenstedt skrev ett super bra inlägg om feminism på hennes blogg.
Hon skrev att bara för att vi kvinnor har det bra själv så har inte alla kvinnor det bra därför vi måste kämpa för feminismen ändå! Jag har alltid trott att jag hatat feminister men har nu insett att de jag hatat som kallar sig feminister egentligen inte är feminister de är manshatare! Det är två helt olika saker. Eftersom feminism handlar om likställighet mellan MÄN och KVINNOR då kan man inte vara emot män.
 
Manshat: 
Hatar manshat bokstavligen. Även kvinnohat hatar jag också. Människa som människa vad är skillnaden bara att man föds med olika kön. Man kan inte hata någon pga dens kön den personen har ju själv inte valt det. Alla är lika och visst det finns vissa killar som är idioter men finns kvinnor som är idioter också. Behandla andra som du vill bli behandlad själv. Alla har ju fått lärt sig det när man är liten. Stör mig så fruktansvärt på tjejer som säger att manshat är självförsvar för att bygga upp sig själv! Vadå bygga upp sig själv? Till en idiot som hatar ett kön? Vad fan är det för argument? Att männen är parasiter som inte förtjänar att leva? Sjukaste jag hört. Det kan man kalla mini-hitler och inte SD.
 
SD:
Som alla förmodligen vet så är SD ett parti som ALLTID får hat för att vara rasister. Där har många fel. SD är inte rasister egentligen, visst de har vissa rasistiska åsikter men det dem vill egentligen är att bevara svenska traditioner och att vi ska vara ett kristet land. Jag håller faktiskt med dem om det. Visst så är det okej med nån muslimsk kyrka t.ex. men vi ska inte behöva ändra oss för att invandrare ska trivas. Vi själva måste också trivas och hade inte invandrare trivts i vårt land som det är hade inte de bott kvar så enkelt är det. Kan bli rikitgt irriterad ibland när jag ser texter av vissa säger inte att alla invandrare gör såhär men vissa iallafall de skriver att de är här för att ta över sverige osv. då blir jag arg. Vi välkomnar er till vårt land och vissa gör så mot oss då? Det vill jag ha bort. Man kan inte skicka iväg invandrare från Sverige om de inte gjort något fel men bryter de mot våra regler, inte sköter sig och beter sig sådär då tycker jag vi kan det men tycker vi borde göra så med svenskar som inte kan bete sig då heller. Rätt ska vara rätt. Har många invandrar vänner som jag inte ens ser som invandrare och de är precis som vi svenskar. Jag drömmer om att flytta utomlands och då blir ju jag en invandrare och inte vill jag bli behandlad illa då eller? Tycker däremot vi borde fixa flera bostader i hus till invandrare som kommer och inte sätta alla dem i samma kvarter så det blir som ett ghetto. Vi borde även satsa mer på flera svenska kurser så dem får lära sig vårt språk. Kommer dem till sverige så är det svenska som talas då får dem försöka lära sig det, vi ska inte behöva lär oss deras språk eller behöva prata engelska. De behöver mer stöd helt enkelt. Sätt massvis med hat mot SD på twitter idag och jävlar vad arg jag blir! Alla som tjatar om att vi är ett demokratiskt land och tycker alla är lika värda, varför gå emot SD då? De är demokrati och då får alla ha en egen åsikt som dem har, visst att det kanske är fel som dem har men dem får tycka vad dem vill och vi andra vad vi vill. Ingen ska behöva få hat pga sin åsikt. Ni som tjatar om att vara feminister och gör så mot dem hur tänker ni då? De är också männsikor och alla männsikor ska behandlas lika. Betyder det då att vi ska hata alla? Antagligen är man feminist eller idiot helt enkelt. Med feminist menar jag inte manshatare. Mini-hitler får dem kallas det är sjuk, så vitt jag vet så är inte dem emot att judar och deras existens.
 
Sverige skärp er nu och bli feminister så alla får det bra!

Intensiv vecka!

Har vart en väldigt intensiv vecka. Måndag lärde jag plugga HELA dagen för har prov varje dag nu seriöst. Så mycket nu ju när alla nationella ska göras och betygen ska sättas. Bara att kämpa på och ge ALLT för om 6 dagar är allt över och jag åker utomlands och då är alla nationella slut och alla andra prov då kan man bara vila och njuta på semestern. Tisdags hade jag Magic of Dance Genrep och kom väl hem runt 10 och då ska man äta, duscha och sova för annars får jag inte den sömnen jag behöver. Onsdags gick jag halv dag sen var det dags för Magic of dance igen först 2 timmar genrep sen började föreställningen. Träffade på Babsan då också! :D
Idag ska jag bara hem och plugga och sova tror jag helt slut och mest när det var dans hela helgen också.
 
Sitter i skolan och väntar på bussen nu så är hemma om 40 min typ. Idag har vi haft So nationella och orientering. Känner mig stolt för klara den svåra banan för de högsta betygen och suger på orientering haha. Har A i alla andra idrotts "delar" så kan inte ge upp nu ju!
Ska packa ihop och bege mig till bussen nu!
 

Dansuppvisning igår❤

Disco övade❤ 
 
Street övade❤
 
Haft en sjukt rolig termin och har utvecklats så mycket men än är inte terminen slut nu taggar vi om till Magic of dance och då har jag fem danser så kommer bli sjukt kul! Sen har vi även alla sommarkurser. Dans är världens bästa sport tycker jag och såklart Ackes Dansskola då. Hoppas alla ni som läser som inte redan går på Ackes börjar där. Man får massa nya vänner, bra träning, tävla och massa härliga minnen. Skulle inte kunna bli bättre. Ska dansa mer i höst tror jag beroende på vilken skola jag kommer gå på.

köpte lite småsaker

 
Innan dansen idag så köpte jag det här. Här länge vela haft kastanjevatten och testa så lästa jag på den här tjejens blogg att hon köpt det och var nöjd med det så tänkte prova jag också. Köpte även lösögonfransar fast inte exakt de på bilden köpte ett startkit för ville ha lim. Köpte även 80 pads inne på på kicks för 20 kr som jag kan ha på kastanjevattnet med.

Vad jag haft för mig..

 
Det här är det jag haft för mig nu på senaste tiden. Har tränat måndag, tisdag och ska träna idag eller ja kolla på mest lärde stanna hemma idag för hela huvudet värkte och kroppen.. Har dansuppvisning på lördag och söndag så kom och kolla! Lördag på Estraden i Gävle kl 12. Söndag Folkets hus kl 1 och 3. Gratis är det på båda. Sen på tisdag och onsdag är det Magic of Dance för er som inte vet vad det är så på tisdagen är det bara genrep HELA em typ. Sen onsdagen så är det en föreställning med en gästartist och i år är det Babsan. Det filmas och man köper biljetter till det på Ticnet.
 
 
Fick hem min Glossybox och den var bra.
 
 
Har ätit massa frukt. Jordgubbar, vindruvor osv. Riktigt lyx med så god frukt som det börjar bli nu.
 
Fixat naglar på mig själv har 20 % rabatt om ni vill göra naglar nu! För mer info gå in på @klaranails på instagram.
 
Fick hem min Success tröja och älskar den nå sjukt. Jätte skön och passar jätte bra. Juste har även köpt en skolavslutningsklänning.
 
Hade spexfoto och vi hade 50 tal. Jag var Marilyn Monroe. 

Skolavslutning 2014

 
Snart är det skolavslutning och det är verkligen dags att leta efter en klänning om man inte redan gjort det ännu.
Jag har hittat två jag gillar så ska prova en imorgon kanske för hitta den i en butik så hoppas den sitter bra annars blir det den andra. Vissa tar studenten och då är det viktigt med en snygg klänning men jag tycker att det är viktigt för mig med för jag går ju ut grundskolan nu så aa. Alla klänningar på bilderna är ifrån Bubbelroom och är de snyggaste tycker jag. Är mycket att tänka på  när man köper klänning jag vill ha en enkel men inte för enkel, vit, nån typ av spets, inte för kort och inte för lång och inte för uringad tycker det är viktigast.

Just ordered again❤

 Beställde även hem en tröja från vfsb.se. Tog en svart i storleken S/M. Älskar den här häftiga oversize tröja. Hoppas jag passar i den bara, den kostar ca 450 med frakt. Kommer ha den i Spanien till vita shorts tror jag vilket jag tror kommer vara skit snyggt.

Just ordered❤

Beställde precis den här sjukt fina bikinin. Den är från Triangl för er som inte vet redan och kostar 99 dollar med frakten inräknat vilket är ca 700 svenska kronor. Det är sommarens must have. Gillar den här färgen så sjukt mycket den är snyggast av alla tycker jag och tänk er solbrännan till den där färgen! Jag har ju tyvärr världens sämsta piggment och kan verkligen inte blir brun men ändå. Färgen heter "Santa rosa splash". Jag tog storleken M för ville verkligen inte ha en för liten hellre lite för stor då men får hoppas den passar. Åker till värmen om 17 dagar så hoppas jag hinner få den för den skickas ju från Australien så man vet aldrig. Tack världens bästa mamma!


OM MEJ: