Fredag

Idag är det alltså fredag äntligen! Har längtat nå sjukt efter helg, är så trött. Är alltid helt slut på fredagar så somnar alltid tidigt men det är rätt skönt det också. Ska ha lite myskväll med Angelica ikväll så vi ska snart ta moppe och åka och handla lite och sen ska vi hem till mig. Imorgon ska jag upp tidigt och åka på björntest. Märta ska testas på björn så det blir kul har aldrig sett hur det går till förut så det blir intressant. 

Bilder från idag❤

 
Två bilder som jag tog tog idag när jag var ut och fotade lite. Ska fixa mig för att gå och lägga mig nu för är super trött och ska upp halv 6 så har alltså vart vaken i 16 timmar nu och sov jätte dåligt natten som var. Hoppas på en bättre sömn inatt. Godnatt

Ny header❤

Har äntligen fått till en header jag är nöjd med. Vad tycker ni om min nya header? Gillar den väldigt mycket den känns mer somrig och mer personlig än alla andra jag haft. Har pluggat och gått en promenad idag bara kom hem för 2 timmar sedan och ska nog städa rummet lite nu sen får vi se vad jag mer gör. Har bara en lektion imorgon så det blir väldigt skönt och det är även hemkunskap lätt skönaste lektionen.

on vacation over Easter❤

Bestämde mig för att åka till fjällen över påsk så här är jag nu. Ska ut och äta buffé snart. Riktigt gott. Kommer nog bli dåligt med blogginlägg nu när jag är här men så får det vara. Har inte så mycket att säga mer. Försökte göra en outfit bild i polyvore men det funkade inte? Aja kanske funkar senare. Nu ska jag fixa mig lite och sen äta. Älskar verkligen buffé. Som ni ser har jag bytt design lite men headern är mer tillfällig tills jag fixat någon snyggare men gillar verkligen bakgrunden med den lite "somriga" temat.

Outfit❤


En perfekt outfit som passar till vardag och fest!
 
Gjorde denna outfit idag. Tycker den är riktigt snygg och passar till vardag och fest. Den är perfekt nu i vår och sommar och det trendiga röda läppstiftet gör hela outfiten så mycket bättre. Älskar halsbandet (har ett liknande från H&M) en enkel vit tröja till en svart kjol är riktigt snyggt och vintage pumps till är ur snyggt och glasögonen är riktigt snygga de med. Så enkla men ändå så snygga passar perfekt en solig dag

New in❤

Gårdagens inköp!
 
Igår åkte jag en snabbis till Valbo och skulle köpa nytt torr shampoo och hade tänkt köpa batistes cherry eller blush, men så såg jag denna. Grymt häftig "flaska" med coolt mönster och har aldrig sett eller hört talats om denna "doft" tidigare. Så den måste vara ny eller? Aja köpte iallafall den för den lukta riktigt gott och inte för mycket heller. Köpte även ett nagellim eftersom Tessan kommer och fixar naglarna idag. Igår efter vi vart i Valbo så åkte vi vidare till Gävle och fira min kusin. Har inte hunnit gjort så mycket idag. Bara ätit frukost, bloggat och kolla One tree hill. Just nu ligger jag och myser med min älskade Märta och vi ska gå upp och fixa "oss" nu innan Tessan kommer och ska åka och tanka sen också kul va? hahaha.
Ha en bra dag!

The body shop❤

Här är en bild med några av mina produkter från the body shop. Tycker om alla väldigt mycket. Body misten är en av mina favorit parfymer. Ögonskuggan älskar jag det är exakt de färgerna jag gillar på ögonskugga. Hatar färgglada så beige och brun tycker jag mest om. Body butterna är jätte bra och doftar super gott och fräscht. sist har vi ansiktskrämen som är super bra och len. The body shop har super bra produkter tycker jag. Har även fått en sån här sak från glossyboxen där man får åka dit och testa lite olika produkter osv.

Äntligen mina❤

 
Äntligen är de här assnygga och super sköna skorna mina. Fick hem de igår och de är seriöst de skönaste skor jag någonsin haft. Älskar dem så mycket måste beställa ett par till fast ljusgröna men tycker mer att de ser ut att vara turkosa. Ska ha de i spanien.

Discotisdag❤

Iväg på en timmes dans träning. Disco idag så som jag längtat!
 

Pluggsöndag❤

Har pluggat hela dagen seriöst. Har inte ens hunnit träna och jag som såg fram emot det så mycket. Med en springtur men men skolan går väl före allt annat. Imorgon är det dans igen ser verkligen fram emot det. Vi har så sjukt bra koregrafi på Showen och Jazzen! På showen dansar vi till "Can´t remember to forget you" med shakira och det är super kul på jazzen dansar vi med hattar osv. vet inte vad låten heter men de sjunger "Diamonds are a girls best friend" Någon som vet vad den heter? Ska duscha nu och sedan städa ihop lite i rummet och sen sova.
Här har ni en liten inspirations bild

Mascara tips ❤

En ny favorit bland sminket helt klart!
 
Älskar att ha den här och blanda den med LÓreal paris telescopic.Jag gillar mascaror som ger mycket volym vilket denna ger. Har först min LÓreal paris som ger en jätte långa ögonfransar men dem blir väldigt smala då och då tar jag den här sen och så blir det perfekt! Har faktiskt inte ens provat bara den kanske borde testa det. Ett tips när det gäller mascaror är att ALDRIG låna ut den till någon eller låna någon annans för då kan man tappa alla ögonfransar. Har hänt många tjejer. Man tål nog inte varandras ögonbakterier eller nå, så var försiktig man vill väl inte gå runt utan ögonfransar?

Shopping igår❤

Var och shoppa igår en snabbis för kände att jag lärde komma bort från datorn så jag kan bli frisk någon gång.
Så följde med pappa när han skulle byta sitt lufgevär som gått sönder och då passade jag på att handla 2 saker jag behövde och 2 andra saker jag vela haft länge. Rengöring och puder var helt slut så det behövdes verkligen köpas och sånt där halsband har jag alltid vela haft och behövde en sån där tröja dels för att den är skit snygg och passar super bra till min kjol jag köpt nån vecka sedan såhär ser den ut:
Den blir super snygg att ha i sommar och på Gran Canaria till tröjan. Blev inspirerar av Andrea Hedenstedts kjol när jag såg denna hade nog aldrig köpt den om jag inte visste hur snyggt det kan bli med en sån här snygg kjol! Jag är ju inte så mycket för kjolar direkt! Här kan ni se hennes kjol! Visst liknar dem varandra? Köpte iallafall min kjol på H&M för 49.90 kr, hur billigt är inte det då? Den är rätt så lång men jag har tänkt haft den i midjan istället för på höfterna tycker det blev snyggare!
  
 

Glossybox Mars 2014

 
Månadens glossybox!
Här är månadens glossybox, förra månaden la jag aldrig upp vad man fick men orkade inte då och sen kändes det lite för sent när det helt plötsligt var i slutet av mars. Tror dem blev försenade med glossyboxen denna månad eftersom den kom igår. Är fortfarande sjuk därför det inte blev nå bloggande igår för mådde super dåligt då och orkade inte ens kolla i min glossybox men är nog på bättringsvägen nu. Är iallfall jätte nöjd med månadens glossybox. Man fick 5 extra saker också! Men det man fick var:
 
En ansiktskräm från dermosil, den var jätte bra tycker jag! Det är en orginalprodukt och kostar 77 kr.
 
En mascara från Deborah milano, den är också jätte bra! Det är en orginalprodukt och kostar 129 kr.
 
En deospray från  Panos emporio, luktar super gott! Det är en orginalprodukt och kostar 149 kr.
 
Ett nagellack från Models own, jätte snyggt tycker jag! Det är en orginalprodukt och kostar 69 kr.
 
En lyxig body cream från Mitchell and peach, den är super bra och luktar gott! Ingen orginalprodukt man fick
40 ml och orginalprodukten är 180 ml och kostar 390 kr.
 
En universalkräm från Egytian magic, inte testar men är säkert bra! Ingen orginalprodukt man fick 3 ml och orginalprodukten är 59 ml och kostar 235 kr.
 
Är super nöjd med allt! Som extra saker fick man en "Eau de toilette# test från Panos emporio. 100 kr att handla för på Fleur de Santé + en bonusgåva där. Fri frakt om man handlar något på dermoshop.se
det var ju 6 produkter i glossyboxen denna månad annars är det alltid 5 så en extra sak!

Oversize ❤

Den här oversize tröjan är verkligen snygg. Älskar den! Den är designad av Viktor frisk & Samir Badran.
Den finns även i vit ocg går att köpa HÄR! Den kostar bara 399kr också så är väldigt bra pris!

Outfit boyfriend jeans❤

Hur snyggt är det inte med boyfriend jeans då? Älskar dem. Här är ett förslag hur ni kan klä er till boyfriend jeansen. Dem finns att köpa lite överallt t.ex. Gina tricot, H&M osv.


OM MEJ: