Underkläder❤

Vart helt kär i dom här underkläderna från Gina tricot när jag såg dom på Andrea Hedenstedts blogg.
Måste ha nån av dom!
Vilken färg gillar ni mest?❤
 
 

"Not Ready to Say Goodbye"

Awa Santesson-Sey x-faktorn vinnaren musik video till singeln "Not Ready to Say Goodbye"
HÄR
 
 
 

Todays outfits❤

Idag kände jag för den här tröjan från Gina Tricot och svarta lack byxor till!
 

Proteinrik Smoothie❤

Idag när jag kom hem tog jag tag i pluggandet på en gång och för att det ska bli lite kul med plugg så gjorde jag en god smoothie. På banan och hallon och jag tänker tipsa er om en sak som gör den jätte proteinrik.
Ni kommer säkert inte våga prova för att ni tycket det verkar äckligt men det ger ingen smak alls.
Prova iallafall!
Ha i ett rått ägg i, så får man i sig massvis med proteiner och helt ärligt tycker jag att det inte smakar alls och man märker inte ens att det är ett rått ägg i.
Sen har jag även hunnit med att träna lite med mina hantlar och stretchat och nu ska jag ta lite frukt och gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen var helt slut idag..
 

Ofelias nails

Mina gelenaglar som är gjorda av Ofelia Malm.
Hon tar 200 för gelenaglar och då är det verkligen kvalite!
Ni som bor i Sandviken/Gävle borde fixa sina naglar hos henne! Ni kan kontakta henne 
på : Kik: Ofeliamoa
Mobil: 0760816463
Hon har även en instagram där ni kan kolla på naglar hon gjort!
Ofeliasnails

Födelsedagspresenter

Några utav mina födelsedags presetenter      
 
Hantlar 1 kg
 
 
Victora´s secret body lotion
(fick också underkläder därifån)
Jofama by kenza 7
Yoga matta
 
Fick ocksåv 1000 kr på Bikbok och Gina tricot, smink, klocka, nagellack osv.

Min dag idag

Idag är det min födelsedag!
Fyller 15 år idag.
Har haften jätte bra dag.
Först frukost på sängen och öppna paket (Som ni får se i ett annat inlägg)
Sen åkte jag till praktiken vid 11 och sluta vid 3 så åkte jag hem och har tränat och  med familjen och sushi framför tv. På fredag ska jag fira med vänner och då ska vi ut och bowla :)
 

Christina Aguilera Unforgettable

 

Shopparnas värld

En riktigt bra krönika

 av Johanna

Det här med shopping är ju så kul! Det är utan tvekan det jag gillar att göra allra mest, frivilligt.Det slår städning, soffliggande och matlagning med hästlängder. Att hitta nya snygga kläder, inredning till rummet eller lägenheten och teknik. Känslan av att ha ett par nya jeans som sitter som ett andra skinn eller att se resultatet efter att ha gjort om rummet är otroligt härlig.

 

Man brukar räkna med att jeansen man nyss har inhandlat ska ha samma utseende och passform efter ett tag och att möblerna ska hålla och inte falla ihop direkt efter man har skruvat ihop dem. Har man tur så lyckas man att välja rätt produkt redan i butikshyllan. Jag tror att jag har en form av otur när jag shoppar. Plagg som är fulla av hål, skor som inte vill hålla ihop, mobiler som inte vill fungera och möbler som bokstavligen faller ihop av att jag tittar på dem.

Pengarna hittar jag i garderoben

Jag startade min shoppingkarriär för några år sedan och har sedan dess fått en hel del erfarenheter, både bra och dåliga. Att köpa en ny mobil för ca 7000 kronor och efter en vecka så slutar ljudet att fungera. Det är ju inte bara att gå tillbaka och köpa en ny mobil i butiken. Visst man kan göra det om man råkar ha en halv förmögenhet på sitt konto redan efter 15 år på den här planeten.

 

Jag har tyvärr inte min förmögenhet på banken utan i garderoben. Jag öppnar kassavalvet varje morgon och känner ändå att det är relativt tomt där inne. Tankarna flyger omkring i huvudet. Ett par nya byxor skulle inte vara helt fel och inte en ny tröja för den delen heller. Mångmiljardären Ingvar Kamprad som sitter inne på 450 miljarder kronor har inte fått ihop de pengarna över en natt eller två, vilket vi inte heller kommer att kunna göra.”Man blir inte rik av sina inkomster, man blir rik på sina utgifter”. Efter en stunds eftertanke så inser jag att det stämmer.

”Kunden har alltid rätt”

Jag hoppar tillbaka ett steg, hur gör man när man ångrar sig och inte vill ha den nyinköpta saken eller om den är trasig? För ett tag sedan tyckte jag att det var det värsta som finns men efter att ha läst i Ebba von Sydows bok där det står ”kunden har alltid rätt” vilket är sant, så det känns lite bättre. De i butikerna vill (oftast) kundens bästa och hjälper gärna till! Finns det något värre än sura och elaka butiksbiträden? Som slänger kommentarer, ger ryggradsrysande blickar, viskar lite med den andra medarbetaren och tittar på kunden som i vissa fall kan var jag.

 

Mina misstag har hjälpt mig så nu sparar jag alla kvitton för att kunna vara säker på att om något går sönder så kan man fixa produkten. Även för att kunna motbevisa sina föräldrar om de någon gång skulle klaga på att garderoben får mer omsorg än dammsugaren och vart pengarna tar vägen även när garderoben inte får några tillskott. Jag fick mig en liten chock när jag insåg att 900 kronor hade gått till mat – det vill säga fika på stadens olika caféer. Caffe latte, vanilla latte, chai latte, smoothies, mud cakes, cup cakes, glass, te och listan kan göras längre. Spara kvittona, de kan lösa problemen.

Shopping har en baksida

Det finns även nackdelar med att konsumera produkter, baksidan ingen nämner. Barnarbetarna. Tyvärr så vet jag att det står ”Made in Taiwan", "Handmade in Thailand" och "Made in Bangladesh” i en stor del av kläderna som hänger i garderoben. Man tänker för stunden, inte ett steg längre och följderna som blir av det som ligger i påsen som hänger i din hand efter en shoppingtur. 

Så nästa gång du ska dra plastkortet, tänk efter en gång till: Kommer den här att göra mig glad? Redan nu när sommaren står på glänt och det behövs nya sommarkläder så vet jag att svaret kommer att bli ja, varje gång.

 


Ed Sheeran - Grade 8

Älskar den här låten nå sjukt<3 

Blonde again!




I´m back

Hejsan.
Har inte bloggat på evigheter nu men ska försöka ta tag i bloggandet nu!
Vad har jag gjort under den här pausen?
Jag har tävlat och det gick riktigt bra!
Sen har min hund fått hundvalpar 7 st men en dog
Och sen har jag haft lov och efter lovet åkte jag iväg på en sista minuten till spanien har haft det super tervligt där i malaga! 30 grader varmt och ligga på stranden och sola till 4 på dagarna och sen shoppa på kvällarna var jätteroligt sen på vägen hem stanna vi på mcdonalds vid E4:an och alla blev matförgiftade av det! Ska aldrig mer äta där igen! usch!
 
 


OM MEJ: